PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

En Sevdiğiniz Mezeleri Yeniden Keşfedin

En Sevdiğiniz Mezeleri Yeniden Keşfedin

Eğer siz de meze hayranıysanız, o zaman Panayır Gourmet Meze çeşitleri tam size göre! Şeflerimiz Ege’nin zeytinyağlıları, Güneydoğu’nun geleneksel mezeleri ve Lübnan mutfağına kadar her gün 40 çeşit meze hazırlıyorlar. Antep usulü İçli Köfte, Humus, Acılı Ezme, Zeytinyağlı Enginar ve daha birçok lezzet var. Üstelik hepsi doğal malzemelerle geleneksel tariflerle yapılıyor.

yaprak-sarma

Ege’nin Zeytinyağlıları

Ege Mezeleri, Türk mutfağı için önemli bir kaynak oluşturur ve birçok lezzetli meze çeşidi de buradan gelir. Menümüzde Ege Bölgesi’nin en sevilen mezelerine de yer verdik. Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Zeytinyağlı Enginar, Girit Ezme, Biber Dolması ve daha birçok seçenek mevcut. Bu mezeler, Ege bölgesinin benzersiz tatlarını yansıtır ve her biri ayrı bir lezzet şöleni sunar. Üstelik tariflerinde kullandığımız naturel sızma zeytinyağı sayesinde hem hafif hem de sağlıklı bir lezzet şöleni sunuluyor.

içli köfte

Antep Usulü Lezzetler

Gastronomi başkenti Gaziantep, mezeler bakımından da çok zengin. Bu bölge, baharatlar ve tatlar konusunda oldukça zengin bir mutfak kültürüne sahiptir. Şeflerimiz yöreden getirdiğimiz doğal baharat ve sebzelerle hazırlıyorlar.

Panayır Gourmet’in en çok tercih edilen mezesiyse etsiz olarak hazırlanan Antep Usulü Çiğ Köfte. Çiğ Köfte lezzetini Gaziantep'ten getirilen ince bulgur, biber salçası ve Şanlıurfa'dan temin edilen isottan alıyor. Yaz aylarında Gaziantep güneşinde kurutulan kuru patlıcanlarla hazırlanan Kuru Patlıcan Dolma, dana ve kuzu döşü karıştırarak iç harcı hazırlanan Antep Usulü İçli Köfte, Gaziantep'ten getirilen kısırlık ince bulgur ve biber salçasıyla yapılan Antep Usulü Mercimek Köfte gibi çeşit çeşit Gaziantep mezesi tadılmayı bekliyor.

çerkes-tavugu

Zengin Meze Çeşitleri

Panayır Gourmet’de Türkiye dışından da gurme meze çeşitleri de var. İçerdiği sağlıklı malzemelerle Lübnan mutfağının ünlü mezesi Tabule geleneksel reçeteyle üretiliyor. Nohut ve tahinle hazırlanan ve et yemeklerinin yanında ve sandviç tariflerine çok yakışan Humus’u tatmalısınız. Ceviz ve tavuğun başrolde olduğu Kafkas mutfağı mezesi Çerkes Tavuğu, Akdeniz coğrafyasının ortaya çıkardığı zengin meze çeşitlerinden olan İspanyol Salatası gibi damak zevkimize uygun meze çeşitlerini de Panayır Gourmet’de tadabilirsiniz.

meze

40 Çeşit Meze

Panayır Gourmet’de en sevdiğiniz mezelerin her biri taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. Her gün hazırlanan 40 çeşit meze doğal malzemelerle, herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu içermiyor. Özel günleriniz veya partide misafirlerinize farklı tatlar sunulabilecek mükemmel bir seçenektir.  Eğer lezzetli mezelerin tadını çıkarmak istiyorsanız, Panayır Gourmet web sitemizi ziyaret ederek siparişinizi verebilirsiniz.

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz