PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

İki yıldır devam eden pandemi, havaların soğumasıyla birlikte grip salgınlarının başlaması, okullara ve işe dönüş derken bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli hâle geldi. Bağışıklık sisteminizin aktif kalması ve hastalıkların önlemesi için sağlıklı bir mineral ve vitamin seviyesine ihtiyacı var. Taze hazırlanmış soğuk sıkım meyve suları içmek, bağışıklığınızı güçlü tutmanın sağlıklı ve kolay bir yoludur. 

Peki neden soğuk sıkım meyve suları?

“İyi tamam da market raflarındaki hazır meyve suları ve evde hazırladıklarımızın yerine neden soğuk sıkım meyve suları içelim?” diyecek olursanız bunun iki önemli nedeni var. Market raflarında karşılaştığımız rengârenk ambalajlarla süslenmiş pastörize meyve sularının vücudunuza yararından çok zararı olduğunu söylesek abartmış olmayız. İçindekiler kısmını inceleyecek olursanız aslında meyve suyu yerine sanayi tipi şeker, renklendirici ve koruyucu maddelerle dolu meyve aromalı sıvı bir şey içtiğinizi göreceksiniz.

Evde kullandığınız meyve sıkacaklarının büyük kısmı ise sürtünme ve ısı oluşturan hızlı dönen bıçaklar kullanır, böylece meyve ve sebze sularındaki besin maddelerinin kaybına yol açar. Sıkma işlemi esnasında oluşan bu ısı meyve ve sebzelerdeki önemli enzimlerin parçalanmasına, karışımın içerisine hava girmesine ve böylelikle oksitlenmesine neden olur. Evet katkısız bir meyve suyu elde edersiniz ama vitamin ve mineral bakımından kayba uğramış olursunuz. 

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

Oysa soğuk sıkım meyve sularının diğer yöntemlere göre vitamin ve mineral açısından yüzde 50 daha zengin oluyor. Soğuk sıkım, evinizde kullandığınız taze sıkım meyve sıkma makinelerinden özütleme açısından çok farklı şekilde çalışıyor. Meyve ve sebzelerin sularını çıkarmak için hidrolik pres ve yavaş ufalayıcı kullanan özel bir meyve sıkacağı ile yapılıyor. Soğuk preslenmiş meyve suyu, besin maddelerini korur ve muhafaza eder. Soğuk sıkım meyve sıkacağı, meyve ve sebzelerin suyunu çıkarmak için ürüne baskı uyguladığından ortaya ısı çıkmıyor ve böylece besin öğelerinin tamamı korunuyor. Soğuk sıkım meyve suyu içtiğinizde vitaminlerin, minerallerin, enzimlerin ve besinlerin yüzde yüzünü alırsınız. 

Gençlik İksiri

Soğuk sıkım meyve ve sebze suları, antioksidan ve lifler bakımından zengin olmalarıyla da bir sağlık deposudur. Antioksidanlar; vücutta bağışıklığın harekete geçmesine sebep olan serbest radikallerle savaşırken, zengin lif içeriği ise bağırsak sağlığı açısından hayati öneme sahip olan probiyotiklerle mikrobiyotamızı daha sağlıklı hale getirir. Bu açıdan bakınca soğuk sıkım meyve suları için bir nevi gençlik iksiri desek yanlış olmaz. 

Tazelenmek, enerji depolamak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için harika bir seçenek olan soğuk sıkım meyve sularına Panayır Gourmet’de ulaşabilirsiniz. Günlük olarak, hiçbir katkı maddesi eklemeden soğuk sıkım makinemizle hazırladığımız meyve sularımız her şişede 3 ile 5 kilo arasında GDO’suz meyve ve sebze içeriyor. Beş meyve ve üç çeşit sebze karışımından hazırlanan Dr. Öz ve greyfurt, nar, mandalina, limon ile portakalın sıkılmasıyla elde edilen vitamin deposu C Plus gibi her damak zevkine uygun çeşit çeşit meyve suyumuz sizi bekliyor.   

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz