PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

News

Uzun Oruç Süresinde İşe Nasıl Odaklanılır?

Uzun Oruç Süresinde İşe Nasıl Odaklanılır?

Ramazan ayı boyunca 15 saat bulan uzun oruç süresi gün içerisinde enerji seviyenizin düşmesine ve odaklanmanızda sorunlara neden olabilir. Uyku düzeninizin bozulması, açlık ve susuzluk bu durumu tetikler. Çalışma ve okul hayatınızda verimli olmak ve konsantrasyonunuzu tüm güne yaymak için ne yapmalısınız?

Daha fazla oku

Sağlıklı beslenmek için sonbaharda ne yemeli?

Sağlıklı beslenmek için sonbaharda ne yemeli?

Sonbaharla birlikte havaların serinlemeye başlaması ve mevsim geçişinde vücudunuz güçlü ve sağlıklı kalabilmesi için doğru beslenme çok önemli. Sağlıklı beslenme düzeni için mevsiminde yetişen meyve ve sebzeleri tüketmek hem hastalıklara karşı direncimizi artıracak hem de hücrelerinizin ihtiyaç duyduğu besinlere kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle bağışıklık sistemimizi düzenleyip, güçlendirme konusunda fazlasıyla etkili olan bu besinler mutlaka öğünlerinizde yer almalı. Elma Elmalar o kadar çok yönlüdür ki, çiğ yemek için harika olsalar da...

Daha fazla oku

Yaz Detoksu İçin En İyi 7 Besin

Yaz Detoksu İçin En İyi 7 Besin

Sıcaktan bitkin hissedebileceğiniz günler geldi çattı. Gün boyu yorgun hissediyorsunuz, susuz kaldığınız için susadınız ve cildiniz olması gerektiği kadar sağlıklı görünmüyor. Enerjiniz olmadığı için de depresif hissediyor olabilirsiniz. Bu enerji eksikliği, sağlıksız ve kilo alımına neden olabilecek yiyecekleri yemenize yol açar.  Bunların hepsi detoks yapmanız gerektiğinin işaretleridir. Yaz detoksu, hayati organlarınızın vücudunuzdaki toksinleri yok etmesine yardımcı olmanın mükemmel bir yoludur. Daha iyi kilo yönetimi, daha iyi sindirim, daha fazla enerji ve hastalıklarla daha...

Daha fazla oku

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

İki yıldır devam eden pandemi, havaların soğumasıyla birlikte grip salgınlarının başlaması, okullara ve işe dönüş derken bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli hâle geldi. Bağışıklık sisteminizin aktif kalması ve hastalıkların önlemesi için sağlıklı bir mineral ve vitamin seviyesine ihtiyacı var. Taze hazırlanmış soğuk sıkım meyve suları içmek, bağışıklığınızı güçlü tutmanın sağlıklı ve kolay bir yoludur. 

Daha fazla oku

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz